Page 12 - Wild

Basic HTML Version

12
Pasteien
Eendenpastei
Gemaakt met 25 % eendenvlees en
op smaak gebracht met porto.
Fazantenpastei
Gemaakt met 30 % fazantenvlees en
15 % eendenvlees. Verrijkt met Pineau
en pistache.
Everzwijnenpastei
Gemaakt met 11 % everzwijnenvlees en
10 % hazenvlees. Verrijkt met armagnac,
rode wijn en zwartewoudham.
Wildpastei
Gemaakt met 29 % hazenvlees en
verrijkt met cognac, rum en rozijnen.
Rozemarijn
Bio-time
Biologisch geteelde rozemarijn. De
kruidige smaak past goed bij bv. hert
en hinde.
Tijm
Bio-time
Verse biologisch geteelde tijm in een
pot. Past perfect bij wild en gevogelte.
Gedroogde abrikozen
Snij in dunne reepjes en voeg de
laatste 15 min. van de kooktijd toe
aan een stoofpotje.
Peren op siroop
Eldorado
Halve peren. Heerlijk opgewarmd
met een vulling van aalbessen.
Lekker bij alle soorten wild.
Verse veenbessen
Ocean Spray
Lekker bij wild in een compote of saus.
Beschikbaar vanaf half oktober tot eind
december.
Colruyt-beenhouwerij
Diepvriesafdeling
Wild