Terug

Kookboeken

Lekker Feesten

Hét kookboek voor al uw feesten: van een gezellig etentje met vrienden tot een kerstdiner, zomers buffet of paasmenu! De originele recepten zullen u stuk voor stuk complimentjes opleveren aan de feesttafel.

Dit boek is niet meer in alle winkels verkrijgbaar.

Van aperitief ...

Beginnen doen we met 50 tongstrelende aperitiefhapjes: toastjes, prikkertjes, lepelhapjes, glaasjes, minisoepjes, ovenhapjes, bordjes enz. Deze zowel koude als warme hapjes gaan perfect samen met een van de sprankelende aperitiefdrankjes. Voor een klinkende toast!

... tot volledig menu

Lekker koken op kerstavond? Receptideetjes voor Valentijnsdag? U vindt het allemaal terug in het volledig uitgewerkte kerst-, nieuwjaars-, lente-, valentijns-, paas- en vegetarisch menu.

Frisse feestformules

Verras uw gasten eens met een uitgebreid koud of warm buffet, of een combinatie van beide. Met de buffetgerechten kan u alle kanten uit! Houdt u van wokken aan tafel, een fondue of een pizzaparty met de kids? Ook dát vindt u terug in 'Lekker Feesten'.

Klaar en duidelijk

Alle feestgerechten zijn eenvoudig en snel klaar. U maakt ze vooraf ovenklaar of u moet ze enkel nog opwarmen en afwerken. De recepten begeleiden u stap voor stap. U vindt alle ingrediënten bij Colruyt en elk recept wordt geïllustreerd met een mooie kleurenfoto.


Interessante en praktische tips

Praktische feesttips, handige weetjes, lekkere varianten: u ontdekt tussen de recepten talloze infostukjes die u inspireren en helpen in de feestkeuken. U vindt alles makkelijk terug dankzij de uitgebreide alfabetische trefwoordenindex, de inhoudstafel met alle recepten en de wijnindex.