Altijd de laagste prijzen ...

... of ze nu zwart of rood zijn

Alle prijzen in je Colruyt-winkel zijn sowieso de laagste in de streek, of ze nu zwart of rood zijn.
Het verschil tussen zwart en rood is eenvoudig: zwart is sowieso de laagste prijs, rood duidt daarbovenop aan dat de prijs verlaagd werd.

Zo zie je makkelijk welke prijzen verlaagd zijn.

... voor bekende merken, Boni Selection en Everyday

Bij Colruyt vind je producten van bekende merken, van ons huismerk Boni Selection en eersteprijsproducten van Everyday. Voor elk van deze producten garanderen we je de laagste prijs voor een vergelijkbare kwaliteit.

 • De prijzen van de bekende merken, zoals Coca-Cola, Dash, Nutella … vergelijken we met de prijzen van die grote merken in de andere winkels.
 • De prijzen van ons huismerk Boni Selection, uitstekende producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, vergelijken we met die van de huismerken van de andere winkels.
 • De prijzen van onze eersteprijsproducten van Everyday, producten met een goede kwaliteit, vergelijken we met de prijs van de goedkoopste producten in de andere winkels.

Niet alle grote winkels bieden grote merken, een eigen huismerk én eersteprijsproducten aan. In dat geval vergelijken we onze prijs met die van de producten met vergelijkbare kwaliteit in de andere winkels. Bijvoorbeeld: gevitamineerde melk is geen gewone melk:

 • De prijs van onze gevitamineerde melk van Boni Selection vergelijken we met die van de gevitamineerde melk in de andere grote winkels.
 • De prijs van onze gewone halfvolle melk van Everyday vergelijken we met die van de goedkoopste gewone halfvolle melk in de andere grote winkels.
 
Foto van de beenhouwerij

... ook voor vlees

Ook voor vlees noteren prijsopnemers elke dag de prijzen in andere winkels en beenhouwerijketens. Als een product met een vergelijkbare kwaliteit ergens goedkoper is, verlagen we onmiddellijk onze prijs.

Foto van de afdeling groenten en fruit

... ook voor groenten en fruit

Ook voor groenten en fruit garandeert Colruyt altijd de laagste prijzen.

Vinden we elders een lagere prijs voor een product met een vergelijkbare kwaliteit, dan verlagen we onze prijs. Zo vind je in de winkel altijd de laagste dagprijzen voor al je groenten en fruit.

... in jouw streek

De prijzen in je Colruyt-winkel zijn altijd de laagste prijzen in jouw streek. Daarvoor controleren we dagelijks de prijzen en promoties van alle andere nationale en plaatselijke concurrenten.

Voor de winkelketens die in het hele land aanwezig zijn en over het hele land dezelfde prijzen toepassen, volgen we nationaal met onze prijzen, dus in alle Colruyt-winkels van het land.

Voor de andere winkels werken we regionaal. Vinden we een lagere prijs, dan verlagen we onze prijzen in de omliggende Colruyt-winkels. De straal daarvan wordt bepaald door verschillende factoren: vanwaar de klanten komen, verspreiding van het promotieaanbod van de andere winkel, grootte van die winkel … Net daardoor kan het zijn dat de prijzen in jouw Colruyt-winkel verschillen van die in een andere Colruyt-winkel.

Op de Prijsbarometer zie je ook hoe groot het prijsverschil is tussen jouw Colruyt-winkel en andere winkels in de streek. Per Colruyt-winkel vergelijken we op een bepaalde dag onze prijzen met die van andere winkels in de streek.


Ontdek de Prijsbarometer

We reageren niet op:

 • producten uit uitverkopen, stockverkopen, falingen
 • producten uit voorraden die niet conform zijn met de voorwaarden om op de Belgische markt te worden verkocht of producten waarvan de kwaliteit niet aan de eisen van de hedendaagse klant voldoet
 • webshops
 • winkels die zich uitsluitend tot professionele klanten richten
 • winkels of websites buiten België, omdat daar andere regels gelden (accijnzen, btw …)
 • promoties die geldig zijn voor een beperkt aantal klanten
 • promoties waarvoor de klant moet sparen
 • gratis gadgets
   
Logo Collect&Go

… ook voor uw online boodschappen!

Ook voor online boodschappen garandeert Colruyt de laagste prijzen in België, zowel nationaal als regionaal.

 • Nationaal: We vergelijken onze prijzen met andere Belgische online boodschappendiensten met afhaalpunten overal in België. Indien nodig passen we ze aan in al onze afhaalpunten.
 • Regionaal: We vergelijken onze prijzen met andere Belgische online boodschappendiensten met regionale afhaalpunten. Indien nodig passen we ze aan in onze omliggende afhaalpunten.
Voor het rondhalen, klaarzetten en afhandelen van uw boodschappen rekent Collect&Go een servicekost van 5,50 € aan, bovenop de prijzen van de producten die u reserveert.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top