Hoe Colruyt je de laagste prijzen garandeert

Laagste Prijzen prijsopname

Dagelijks vergelijken we onze prijzen met die in andere winkels

In onze winkels zijn alle prijzen de laagste. Daarvoor vergelijken we de prijzen van onze producten met de prijzen van identieke producten of producten met een vergelijkbare kwaliteit in de andere grote winkels in jouw streek.

Elke dag noteren 62 van onze medewerkers meer dan 62.000 prijzen in de andere grote winkels, verspreid over het hele land.

Laagste prijzen én daarbovenop nog talrijke kortingen

Wie een Xtra-kaart heeft, krijgt nog meer voordeel bij Colruyt: je profiteert telkens van honderden kortingen, boven op de laagste prijzen.

Ook promoties van andere winkels: alle promoties onder één dak

Niet nodig om onze prijzen te vergelijken met die in folders van andere winkels: dat doen wij voor jou! Onze medewerkers van het Service Center Prijzen pluizen systematisch alle promotiefolders van de andere winkels uit. Ook tijdelijke promoprijzen in de krant, 2 + 1 gratis …

Al die promoties geven we in de computer in, die ze vergelijkt met de Colruyt-prijzen en kortingen. Indien nodig verlagen we onze prijs of passen we onze korting aan.

Bij Colruyt vind je dus alle promoties van alle andere winkels onder één dak. Een prijs die op die manier verlaagd werd, herken je in de winkel makkelijk aan de melding 'reactie promo concurrent’ op het prijsetiket.

Verschillende formaten rekenen we om

In de andere winkels zoeken we in de eerste plaats naar alle identieke producten. Zijn de merken hetzelfde, maar niet beschikbaar in hetzelfde formaat, dan zoeken we de formaten die het dichtst bij elkaar aansluiten. Lichte verschillen in formaat rekenen we om, via de prijs per liter, per kilogram of per dosis, zodat we altijd met gelijke maten vergelijken.

Als we bv. de prijs vergelijken tussen een fles olijfolie van 75 cl en één van 1 L, dan rekenen we om via de prijs per liter. Voorwaarde voor de omrekening is wel dat de toepassing hetzelfde blijft. Zo vergelijken we geen blikjes cola met flessen van 2 L.

Etikettenprinter

Lastminute-promoties van anderen: daar profiteer je onmiddellijk van

Dankzij een snelprinter in elke Colruyt-winkel kunnen we op elk moment van de dag nieuwe prijsetiketten afdrukken, bv. om te reageren op een lastminute-promotie bij de concurrentie, aangekondigd in de krant, op de radio, op tv ...

Ons Service Center Prijzen stuurt de nieuwe gegevens online door naar de winkels. Het nieuwe prijsetiket wordt ter plaatse afgedrukt en bij het product in de rekken geplaatst.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

back to top