Luiers van Boni Selection, comfortabel én milieuvriendelijker

Luiers die goed vocht opnemen en toch comfortabel aanvoelen? De luiers van Boni Selection maken dat waar. We hebben gewerkt aan de kwaliteit van de luiers en tegelijk ook inspanningen geleverd om de luiers duurzamer te maken.

Luiers met comfort voor je baby

Onze luiers zijn beschikbaar in de maten 1 tot en met 6.
 
1.
Nieuw Rugelastiek: dat extra bescherming biedt tegen lekken en een perfecte pasvorm garandeert.
2.
De luiers vanaf maat 3 zijn nu dunner, voor meer draagcomfort en bewegingsvrijheid voor de baby. De superabsorberende kern houdt het vocht goed vast. Het ‘+’-teken na de maat duidt niet op een grotere maat, maar geeft een hoger absorptieniveau aan. Ideaal, omdat grotere maten langer gedragen worden. En naarmate de baby’s ouder worden, hebben ze nood aan luiers met meer absorptie.
3.
De vochtigheidsindicator op maten 1 en 2 geeft aan wanneer de baby geplast heeft. Zo weten ouders wanneer ze de luier moeten verversen.
4.
Hoge, elastische randen die beschermen tegen lekken.
5.
Perfecte pasvorm dankzij hersluitbare klittenbandsluitingen en elastische zijkanten.
6.
Extra kleefkracht.

Zo verduurzamen we onze luiers

Samen met onze leverancier hebben we de ecologische voetafdruk berekend van de luiers van Boni Selection. Zo konden we nagaan welke factoren het meest impact hebben op het milieu. Op basis daarvan hebben we maatregelen genomen.

Samenstelling
We hebben onze luiers van Boni Selection dunner gemaakt, met minder grondstoffen. Toch blijven ze gegarandeerd even goed absorberen.

Stroom
Het elektriciteitsgebruik bij de productie zorgt voor uitstoot. De fabriek die de luiers maakt, werkt volledig op groene stroom.
 

Transport
Het vervoer tussen leveranciers en de winkels van Colruyt Group is beperkt door de luiers dicht bij huis te produceren: in Duitsland.

Beter voor het milieu
Door de veranderde samenstelling, de groene stroom en het geoptimaliseerde transport is de CO2-impact van de luiers van Boni Selection
(maten 3, 4, 4+, 5 en 6) met 5 % of 400 ton CO2 per jaar verminderd.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top