Op sociale media met Colruyt

Op de sociale netwerken kunnen we heel snel informatie delen en meteen reageren op je vragen. Die interactie is voor ons heel belangrijk, omdat we je zo goed mogelijk willen helpen

 Vind ons op Facebook Colruyt - Laagste Prijzen

Onze Facebook-pagina is een plek waar we met jou in dialoog gaan. Vragen, bedenkingen, suggesties … we lezen ze graag en antwoorden zo snel mogelijk. Op de pagina houden we je ook op de hoogte van nieuwigheden bij Colruyt. Een leuk idee, een interessante link, een foto … We kijken uit naar jouw posts.
 

 Vind ons op Facebook Colruyt - Lekker Koken

Op deze pagina staat onze liefde voor koken centraal. We delen er nieuwe recepten, keukengeheimen, praktische tips … Kortom, alles om elke dag ideeën met elkaar te delen. Als je vragen hebt, stel ze gerust. Ons kookteam beantwoordt ze met plezier.

 Altijd goed geïnformeerd via Twitter

Via Twitter houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Colruyt: nieuwe initiatieven (bv. op het vlak van duurzaamheid), (her)openingen van winkels, interessante acties … Iedereen kan er met elkaar in dialoog gaan, vragen stellen, ideeën uitwisselen …  

  We zijn ook te vinden op Instagram.

Daar zorgen we voor inspiratie en delen we leuke foto's van klanten. U kan zelf ook foto’s posten met #colruyt. Als u zoekt op deze hashtag, kan u de foto’s van andere klanten bekijken. Volg ons op Instagram en laat u inspireren.

 Laat je inspireren op Pinterest

Cocktails met en zonder alcohol, aperitiefhapjes, desserten, gerechten met pasta, vegetarische gerechten of budgetrecepten … Laat je inspireren door de vele heerlijke gerechtjes op het prikbord van Colruyt!


 Bekijk heel wat interessante video’s op YouTube

Ook op YouTube vind je ons terug. We hebben heel wat video’s over verschillende thema’s: reportages over onze groenten en fruit van het seizoen, interviews met wijnmakers, praktische tips & tricks, onze laatste reclamefilmpjes …

 
Onze videorecepten en kookfilmpjes vind je terug op het YouTube-kanaal ColruytLekkerKoken. Je kan er de recepten stap voor stap volgen. Je vindt alle ingrediënten ook in onze winkels. Dat maakt koken nog makkelijker. Inspiratie het hele jaar door!  
 

 Volg ons op social media, tot in de winkel

Zelfs tijdens je boodschappen blijf je online, want er is open wifi in al onze winkels.
 

 

We antwoorden op al je vragen


Een vraag, een bedenking of een suggestie? Deel ze op Facebook of Twitter. Chantal, John, Emily, Timothy, Davina, Alison en Sara, van de dienst Rode Telefoon, beantwoorden elke vraag persoonlijk en zo snel mogelijk.
 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top