Gratis 6 cavaglazen per aankoop van 6 flessen Gran Barón

Per aankoop van 6 flessen Gran Barón krijg je nu gratis 6 cavaglazen. Combineer gerust verschillende cava’s om van deze actie te profiteren. Neem je gratis glazen (waarde: 11,99 €) mee uit de rekken. Zolang de voorraad strekt. Actie geldig tot en met 2 mei 2017.

Gratis: 6 cavaglazen 
 
 

Gran Barón
brut
75 cl

Gran Barón
bio brut
75 cl

Gran Barón
brut Reserva
75 cl

Gran Barón
brut Rosé
75 cl

Gran Barón
Semi Seco
75 cl

Gran Barón: unieke, heerlijke cava

Al meer dan 10 jaar werkt Colruyt samen met Gran Barón. De cava’s van dit huis worden uitsluitend gemaakt met druiven uit Penedès, het kerngebied van cava in het noorden van Spanje. Deze streek rond Barcelona is gezegend met een uniek (micro)klimaat met meer dan 300 dagen zonneschijn per jaar. De locals zelf zeggen dat ze er leven als ‘Gran Baróns’!
 
De druiven komen uit eigen wijngaarden, maar ook van bevriende wijnboeren uit de streek die hun kennis van generatie op generatie doorgeven. Gran Barón heeft de touwtjes in handen van vinificatie tot rijping. En dat zorgt voor unieke, heerlijke cava’s!

De trotse Catalaanse wijnboeren delen graag het resultaat van hun vakmanschap. Daarom dragen al hun schuimwijnen de leuze ‘para compartir’, wat Spaans is voor ‘om te delen’. Elk moment is goed om een flesje te kraken en te delen met familie en vrienden, bv. op uw barbecue of een communie- of lentefeest. Een glaasje Gran Barón valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak!
 

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top