Ieder z’n voorkeur

Meestal bepaalt je smaak welke producten je verkiest. Maar ook je gezondheid of visie op het leven beïnvloedt je keuze. Wat de reden ook is, Colruyt helpt je om makkelijk boodschappen te doen. In de MyColruyt-app bijvoorbeeld kan je al bewuster keuzes maken via iconen.

glutenvrij

Glutenvrij

Gluten is een eiwit dat in veel granen voorkomt. Sommige mensen kunnen gluten niet goed verdragen, anderen schrappen het gewoon graag van hun menu. Bij Colruyt vind je een uitgebreid assortiment glutenvrije producten.


Wat is glutenvrij bij Colruyt?

lactosevrij

Lactosevrij

Lactose of melksuiker komt voor in melk en de meeste zuivelproducten. Sommige mensen kunnen dit enzym niet goed afbreken, waardoor ze gezondheidsproblemen krijgen. Voor hen biedt Colruyt een assortiment lactosevrije producten aan.


Wat is lactosevrij bij Colruyt?

vegetarisch

Vegetarisch

In een vegetarisch dieet eet je geen vlees of bijproducten van geslachte dieren. Je vindt heel wat vegetarische producten bij Colruyt. Niet alleen vleesvervangers, maar ook koekjes, kaas en snoep.


Wat is vegetarisch bij Colruyt?

veganistisch

Veganistisch

In een veganistisch dieet zit geen enkel product dat van dieren afkomstig is. Ook zuivel, eieren en honing worden geschrapt van het menu. Maar veganisme gaat verder dan alleen voeding. Leren schoenen of wollen truien zijn bijvoorbeeld ook niet-veganistisch.


Wat is veganistisch bij Colruyt?

alcoholvrij

Alcoholvrij

Een alcoholvrije levensstijl houdt in dat je geen alcohol of resten van alcohol consumeert. Voor zwangere vrouwen en moslims is dit relevant, maar ook het inbouwen van alcoholvrije periodes (Tournée minérale, Dry February, …) wordt alsmaar populairder.Wat is alcoholvrij bij Colruyt?

halal

Halal

Halal betekent letterlijk ‘toegelaten’. De interpretatie en beleving van halal hangt af van persoon tot persoon en van gezin tot gezin. Halal is een levensstijl die zich onder meer uit via het voedingspatroon.Wat is halal bij Colruyt?

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top