Ontbijt voor iedereen

De ontbijttafel is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud, én de ideale plek om kinderen evenwichtige voedingsgewoonten bij te brengen. Daarom werkt Colruyt samen met de Gezinsbond en de VCOV (de ouderkoepel van het vrij onderwijs) mee aan het initiatief ‘Ontbijt voor iedereen’.

Het resultaat? Een uitgebreid ontbijt in verschillende Vlaamse gemeenten. Zoals in het Oost-Vlaamse Landegem, waar ‘Ontbijt voor iedereen’ voor een supergezellig moment zorgde. Beleef het mee in dit filmpje.

Deelnemen of zelf een ontbijt organiseren?

Heerlijke ontbijtrecepten

Schrijf je in voor onze kookbrief


Deelnemen of zelf een ontbijt organiseren?

De plaatselijke afdelingen van de Gezinsbond en oudercomités organiseren regelmatig een ontbijt voor hun leden. Klik hieronder voor de data per provincie. Je komt er ook te weten hoe je met jouw afdeling een ontbijt kan organiseren en welk materiaal je ontvangt.Heerlijke ontbijtrecepten

Niets zo leuk als samen de dag starten met een deugddoend ontbijt. Wij geven je graag extra inspiratie met enkele lekkere ontbijtrecepten, voor een doordeweekse ochtend of om lekker lang te genieten in het weekend. Ook de kinderen zullen er dol op zijn!

Naar de recepten


Schrijf je in voor onze kookbrief

Ons kookteam stuurt elke maand een mail met lekkere ideetjes, recepten en tips rond verschillende thema’s, ook ontbijt.

Wil je ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze kookbrief. Daarvoor heb je een Xtra-profiel nodig. Heb je er nog geen? Maak dan eerst een Xtra-profiel aan en vink daarna de nieuwsbrief Lekker Koken aan. Zo krijg je elke maand extra culinaire informatie.

Ik heb al een Xtra-profiel en schrijf me in voor de kookbrief

Ik heb nog geen Xtra-profiel en schrijf me in voor de kookbrief

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top