FAQ XTRA

1. Welke voordelen krijg ik met XTRA bij Colruyt?

Met Xtra profiteer je van talrijke kortingen bij Colruyt. Je herkent ze makkelijk aan dit symbool.

 

Met Xtra krijg je daarnaast ook de specifieke voordelen bij OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand, Dreambaby, ColliShop, DATS 24 en Colruyt Group Academy.
De Xtra-app of -kaart heeft ook een betaalfunctie. Daarmee vervangt ze de Colruyt-betaalkaart.


2. Hoe werkt XTRA?

Op vertoon van je Xtra-app of -kaart aan de kassa krijg je dezelfde voordelen als voordien. De voordelen van Colruyt herken je makkelijk aan dit symbool.

 

Met de handige Xtra-app heb je altijd je klantenkaart op zak. Xtra is ook een login waarmee je makkelijk winkelt in alle webshops van Colruyt Group. Je hebt maar één paswoord nodig, profiteert van alle online aanbiedingen en krijgt relevante tips. Je beheert zelf je gegevens en communicaties. Zo kan je je adres aanpassen of je inschrijven op onze digitale nieuwsbrief.


3. Wat zijn de troeven van de XTRA-app?

Met de Xtra-app heb je je klantenkaart altijd op zak. Aan de kassa toon je je Xtra-app aan de winkelmedewerker om automatisch te profiteren van al je voordelen. Je kan de Xtra-app ook gebruiken om mobiel te betalen. Volg de instructies in de Xtra-app om die van SEQR, KBC/CBC-Mobile Banking of Bancontact/Mister Cash te koppelen.


4. Krijg ik met mijn tijdelijke XTRA-kaart dezelfde voordelen?

Met je tijdelijke Xtra-kaart krijg je alle voordelen bij Colruyt, die herken je makkelijk aan dit symbool.

 

Je kan er ook mee terecht bij 9 andere winkels en webshops van Colruyt Group en ontvangt er hun specifieke voordelen. Je gebruikt je tijdelijke kaart tot je jouw Xtra-kaart thuis ontvangt.


5. Is XTRA geldig in de Colruyt-webshop bij Collect&Go?

Ja, Xtra is geldig bij 10 winkels en webshops van Colruyt Group. Bij Collect&Go toon je je Xtra-app of Xtra-kaart in het afhaalpunt en krijg je talrijke kortingen bij je Colruyt- of Bio-Planet-reservatie.


6. Ik heb mijn XTRA-kaart aangevraagd, maar heb ze nog niet ontvangen.

Met een aanvraagformulier kan het een viertal weken duren alvorens je jouw Xtra-kaart thuis in de bus krijgt. Vraag je je kaart online of met de Xtra-app aan, dan ontvang je ze binnen 10 dagen.


7. Werkt XTRA samen met de factuurkaart of de Colruyt-betaalkaart?

Xtra is uitsluitend voor particulieren. Professionals kunnen kiezen voor de factuurkaart of de Colruyt Professional Plus-kaart. Professionele klanten kunnen uiteraard wel een Xtra-profiel aanmaken op hun eigen naam. Daarmee kunnen ze als particulier wel persoonlijke aankopen doen.
 

Meer info over XTRA

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top