Argentijnse mousse van zoete melk met chocolade

Dessert meer dan 60 min. 6 glaasjes

Ingrediënten

  • gecondenseerde melk (blik) 305 ml
  • room (min. 35 % V.G.) 2 dl
  • pure chocolade 50 g
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
  • Tip
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 60 min.)
  1. (1 u. in de diepvries)
  2. Zet het blikje gecondenseerde melk 1 u. in de diepvries.
Bereiding (10 min. + 12 u. in de koelkast)
  1. 1 Meng de melk stevig onder de room en zet het mengsel minstens 12 u. in de koelkast.
  2. 2 Klop het roommengsel lichtjes op en verdeel over 6 glaasjes.
  3. 3 Rasp de chocolade en strooi over de glaasjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 318 kCal
Koolhydraten 34.4 g
Vezels 5.8 g
Vetten 17.5 g
Tip

Ook lekker met wat vers fruit, zoals stukjes perzik, nectarine of een mengeling van rood fruit.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER