Boontjespuree met biefstuk

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 1 portie

Ingrediënten

  • biefstukken (beenhouwerij) 30 g
  • prinsessenbonen (diepvries) 100 g
  • aardappelen 50 g
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. - Schil de aardappelen en snij in stukjes.
  3. - Snij de prinsessenbonen in stukjes.
Bereiding (30 min.)
  1. 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg de prinsessenbonen de laatste 10 min. toe.
  2. 2 Verhit ondertussen de plantaardige olie in een braadpan en bak de biefstuk goudbruin.
  3. 3 Snij het vlees fijn en meng onder de aardappelen en de bonen. Mix alles tot een gladde pap.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER