Bowl van druiven, bessen en kersen

Aperitief en cocktails minder dan 30 min. 8 glazen

Ingrediënten

  • rodedruivensap 1 L
  • appel-kersensap 1 L
  • rozepompelmoessap 0.5 L
  • schuimwijn demi-sec 0.5 L
  • bosaardbeienlikeur 10 cl
  • ijsblokjes
  • rood fruit
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Bereiding (5 min, 10 min vooraf)
  1. Doe in een ruime glazen kom of karaf een flinke laag ijsblokjes.
  2. Giet er de fruitsappen en de bosaardbeienlikeur bij. Roer om en zet zeker 10 min. koel weg.
  3. Voeg er net voor het opdienen de schuimwijn en het fruit aan toe.
  4. Serveer in een driehoekig cocktailglas en geef er een lepeltje bij.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER