Bruschetta met blauwe kaas en blauwe druiven

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 8 hapjes

Ingrediënten

  • parmaham 4 sneden
  • pitloze blauwe druiven 250 g
  • tijm (vers) 3 takjes
  • cambozola 100 g
  • meergranenbrood 4 sneden
  • olijfolie 2 eetl.
  • zwarte peper (molen)
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (15 min.)
  1. 1 Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. 2 Doe de blauwe druiven in een ovenschaal. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper. Meng goed
  3. en zet 8 min. in de voorverwarmde oven.
  4. 3 Rooster ondertussen het brood in een broodrooster of leg het enkele min. in de oven tot het krokant is. Snij elk sneetje in 2.
  5. 4 Verkruimel de cambozola, scheur de sneden parmaham in 2 en rits de blaadjes van de takjes tijm.
  6. 5 Besprenkel het brood lichtjes met 1 eetl. olijfolie en verdeel er de cambozola over. Beleg met de parmaham, de geroosterde druiven en de tijmblaadjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 167 kCal
Koolhydraten 9.6 g
Proteins 7.4 g
Fat 11 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER