Cava-cocktail

Aperitief en cocktails minder dan 30 min. 8 personen

Ingrediënten

  • cava 75 cl
  • triple-sec 15 cl
  • multivruchtensap 0.5 L
  • sinaasappelen 3
  • Voorbereiding
  • Tip
Voorbereiding
Bereiding (5 min. + 1 à 2 u. in de koelkast)
  1. Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliesjes en snij ze middendoor. Doe dit boven een kom en vang het sap op.
  2. Meng het sap van de sinaasappelen met het multivruchtensap en de triple-sec. Voeg de sinaasappelpartjes toe en laat 1 à 2 u. trekken in de koelkast.
  3. Vul 8 champagneglazen voor de helft met de sinaasappelpartjes en wat sap. Giet er vlak voor het opdienen de goed gekoelde cava bij.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Tip

Zorg dat alle ingrediënten goed gekoeld zijn voor u deze cocktail maakt.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER