Duo-boterhammen

Lunch minder dan 30 min. 1 persoon

Ingrediënten

  • ijsbergsla 2 blaadjes
  • pitloze blauwe druiven
  • pitloze witte druiven
  • peterselie (vers) 1 takjes
  • hardgekookte eieren 1
  • Griekse yoghurt 1 koffiel.
  • witte broden 2 sneden
  • bruine broden 2 sneden
  • kerriepoeder 1 mespunten
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
  • Tip
Voorbereiding
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Snipper de peterselie fijn en prak het hardgekookte ei fijn met een vork. Meng er de Griekse yoghurt onder. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
  2. 2 Besmeer elk sneetje wit brood met de eiersalade en leg
  3. er een blaadje ijsbergsla op. Leg er telkens een sneetje bruin brood op.
  4. 3 Snij de boterhammen in 4 en steek afwisselend met de
  5. druiven op een brochettestokje.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 436 kCal
Koolhydraten 67.9 g
Proteins 16.7 g
Fat 10.8 g
Tip

Snij de boterhammen in 4 gelijke driehoeken. Schik ze afwisselend in de brooddoos en geef er de druiven zo bij.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER