Durum uit Istanboel

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 20 personen

Ingrediënten

  • wokreepjes gevogelte (diepvries) 2 kg
  • kropsla 1
  • rode uien 3
  • boter 100 g
  • wraps 20
  • groentemacedoine (blik) 1.2 kg
  • mayonaise 100 g
  • ras el hanout 5 eetl.
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (ontdooitijd + 20 min.)
  2. Laat de wokreepjes oppervlakkig ontdooien.
  3. Maak de blaadjes van de sla los.
  4. Snij de rode uien in fijne ringen.
  5. Laat de groentemacedoine uitlekken en meng er de mayonaise onder. Kruid met peper en zout.
Bereiding (30 min.)
  1. 1 Smelt de boter in een braadpan en bak de wokreepjes in kleine porties. Kruid met de ras el hanout, peper en zout. Hou het gebakken vlees warm in een grote kookpot met deksel.
  2. 2 Verdeel het vlees en de uiringen over de wraps. Voeg per wrap 1 à 2 eetl. groentemacedoine en enkele blaadjes sla toe.
  3. 3 Rol de wraps op en wikkel er een servet rond.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 385 kCal
Koolhydraten 35.9 g
Vezels 29.5 g
Vetten 15.1 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER