Garnalencocktail

Voorgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • noordzeegarnalen (diepvries) 150 g
  • jonge gouda 90 g
  • ananasschijven (blik) 4
  • groene olijven
  • zwarte olijven
  • kropsla 0.5
  • cocktailsaus
  • Voor de versiering:
  • peterselie (vers)
  • hardgekookte eieren 1
  • tomaten
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (10 min.)
  1. Ontdooi de garnalen en dep ze goed droog. Beleg de bodem van elk glas met de reepjes sla en een lepeltje cocktailsaus.
  2. Schik er de garnalen, de kleine blokjes kaas, de ananas en olijven op. Zorg dat er bovenop wat garnalen liggen.
Afwerking

Versier met reepjes tomaat, een schijfje ei en een toefje peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 216 kCal
Koolhydraten 8 g
Vezels 16.7 g
Vetten 13.1 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER