Geitenkaasbruschetta met druiven en hazelnootjes

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 12 hapjes

Ingrediënten

  • pitloze blauwe druiven 15
  • verse tijm 4 takjes
  • verse geitenkaas 150 g
  • voorgebakken witte stokbroodjes 1
  • hazelnoten 10
  • vloeibare honing 1 eetl.
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). Rooster ze 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  2. 2 Snij de druiven in 2. Meng samen met de honing en de tijmblaadjes onder de hazelnoten.
  3. 3 Snij het stokbrood in 12 sneetjes en rooster ze in de broodrooster of onder de ovengrill.
  4. 4 Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaas en verdeel er de druiven-notenmengeling over.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 86 kCal
Koolhydraten 9.2 g
Vezels 3.3 g
Vetten 3.9 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER