Gekleurd witloofbootje

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 10 stuks

Ingrediënten

  • gerookte forelfilets 100 g
  • rode lompviseitjes 1 eetl.
  • witloof 1
  • verse kaas 150 g
  • mierikswortel met room (bokaal) 1 koffiel.
  • peterselie (vers) 1 eetl.
  • bieslook (vers) 1 eetl.
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (10 min.)
  1. Meng de verse kaas met de mierikswortel, de versnipperde peterselie en het bieslook.
  2. Maak de blaadjes witloof los. Snij de forelfilet in reepjes en vul elk blaadje op met een reepje.
  3. Doe met een spuitzak wat kaasmengsel op de forelreepjes (u kan hiervoor ook een vork gebruiken).
  4. Versier elk hapje met enkele lompviseitjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 57 kCal
Koolhydraten 0.7 g
Vezels 3.2 g
Vetten 4.6 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER