Gerookte eendenborst met passievrucht

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 12 glaasjes

Ingrediënten

  • passievruchten 3
  • olijfolie 1 eetl.
  • vloeibare honing 1 eetl.
  • limoensap 1 eetl.
  • tijm (vers) 1 koffiel.
  • peper en zout
  • jonge slamix 50 g
  • gerookte eendenborstfilets (versmarkt) 24 sneetjes
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Bereiding (10 min.)
  1. - Snij 3 passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.
  2. - Maak een vinaigrette: meng het vruchtvlees van de
  3. passievruchten met 1 eetl. olijfolie, 1 eetl. vloeibare honing en 1 eetl. limoensap. Kruid met 1 koffiel. tijm, peper en zout.
  4. - Meng 50 g jonge slamix met de vinaigrette en verdeel over de glaasjes.
  5. - Haal het vetrandje van 24 sneetjes gerookte eendenborstfilet en snipper de sneetjes fijn.
  6. - Verdeel de fijngesneden eendenborstfilet over de sla en
  7. giet er eventueel nog wat vinaigrette over.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER