Gevulde kalkoenfilet en romige pasta met prei

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • gepaneerde kalkoenfilets met camembert en courgette (beenhouwerij) 4
  • tapastomaten 10
  • preiwitten 4
  • lichte room 2 dl
  • boter 1 eetl.
  • mafaldine (pasta) 400 g
  • droge witte wijn 2 dl
  • olijfolie 2 eetl.
  • zwarte peper (molen)
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (10 min.)
  2. - Snij de preiwitten in 2 en daarna in halve ringen.
  3. - Snij de tapastomaten in 4.
Bereiding (20 min.)
  1. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei 5 min. Voeg de witte wijn toe, dek af en laat nog eens 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.
  2. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  3. Verhit de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 5 min. aan elke kant.
  4. Voeg de partjes tapastomaat toe
  5. aan de prei, samen met de lichte room. Meng er de pasta onder en kruid met zwarte peper. Laat alles nog even opwarmen.
Afwerking

Verdeel de bereiding over de borden en geef er de gepaneerde kalkoenfilets bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 965 kCal
Koolhydraten 106.9 g
Vezels 34.8 g
Vetten 40.2 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER