Heilbotfilet met tomatencouscous

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 1 portie

Ingrediënten

  • Groenlandse heilbotfilets (diepvries) 20 g
  • tomaten 100 g
  • platte peterselie 2 blaadjes
  • couscous (tarwegriesmeel) 25 g
  • plantaardige olie 1 koffiel.
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. - Ontpit het stukje tomaat en snij in blokjes.
  3. - Hak de platte peterselie fijn.
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Kook de tomatenblokjes met de diepgevroren heilbot en de couscous 15 min. in een bodempje water.
  2. 2 Mix tot een puree samen met de plantaardige olie. Voeg de platte peterselie toe.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER