Hibiscus Gin

Aperitief en cocktails minder dan 30 min. 1 glas

Ingrediënten

  • gin 4 cl
  • Schweppes Tonic Hibiscus 20 cl
  • limoensap 2 cl
  • blauwe bessen 50 g
  • munt 2 blaadjes
  • rietsuiker 1 eetl.
  • ijsblokjes
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Doe de blauwe bessen samen met de rietsuiker in een steelpannetje en breng al roerend aan de kook. Laat 5 min. koken. Prak de bessen fijn en duw door een zeef. Vang het sap op.
  2. 2 Vul een ginglas met ijsblokjes en voeg 2 cl blauwebessensap het limoensap en de gin toe.
  3. 3 Vul verder aan met de tonic.
  4. 4 Werk af met de blaadjes munt.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER