Hoe bak je gevulde kalkoenfilet?

Hoofdgerecht meer dan 60 min. 1 stuk

Ingrediënten

  • gevulde kalkoenfilet (beenhouwerij) 1
  • boter 1 eetl.
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Bereiding (10 min. + ± 1 u. 20 min. in de oven)
  1. 1 Verwarm de oven voor op 225 °C.
  2. 2 Vet een ovenschaal in met de boter en leg er de kalkoenfilet in. Verdeel er 1 eetl. boter in klontjes over. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
  3. 3 Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en laat nog ± 1 u. bakken, afhankelijk van de dikte. Prik met een naald in het vlees: de kalkoenfilet is gaar als het vocht dat er uit loopt helder is.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER