Irish coffee met cacaoroom

Drankje minder dan 30 min. 1 glas

Ingrediënten

  • sterke koffie 15 cl
  • whisky 7 cl
  • room (min. 35 % V.G.) 3 cl
  • cacaopoeder 0.33 koffiel.
  • vloeibare honing 1 eetl.
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Bereiding (5 min.)
  1. 1 Klop de room half stijf samen met het cacaopoeder.
  2. 2 Verwarm de whisky in een steelpannetje.
  3. 3 Doe de honing in een hittebestendig glas en giet er de warme whisky bij. Meng goed.
  4. 4 Giet er de warme koffie over en laat de cacaoroom langs de bolle kant van een eetlepel in het glas glijden. Serveer
  5. onmiddellijk.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER