Kabeljauw met peer en witloof

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 1 portie

Ingrediënten

  • kabeljauwhaasjes (versmarkt) 30 g
  • witloof 80 g
  • peren 40 g
  • aardappelen 50 g
  • plantaardige olie 1 koffiel.
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. - Verwijder de harde kern uit het witloof.
  3. - Schil de aardappel en de peer en snij samen met het witloof in stukjes.
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Kook de aardappel, de peer en het witloof 20 min. gaar in water. Voeg de laatste 5 min. de kabeljauw toe. Giet af.
  2. 2 Mix fijn en meng er de plantaardige olie onder.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER