Kalkoen en pasta met tomaten

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • kalkoenenschnitzels (diepvries) 4
  • champignons 500 g
  • platte peterselie 4 takjes
  • boter 2 eetl.
  • verse pasta 500 g
  • Italiaanse garnituur (blik) 400 g
  • olijfolie 1 eetl.
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. - Snij de champignons in schijfjes of scheur de oesterzwammen in reepjes.
  3. - Snipper de platte peterselie fijn.
Bereiding (20 min.)
  1. Verhit de olijfolie in een kookpot en roerbak de stukken champignon of oesterzwam. Voeg de Italiaanse garnituur toe en laat nog 10 min. afgedekt koken.
  2. Smelt intussen de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 3 min. aan elke kant, op een zacht vuur. Draai het gevogelte maar 1 keer om, zodat het korstje heel blijft.
  3. Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Afwerking

Lepel de saus over de pasta en serveer met een kalkoenfilet. Garneer met fijngesnipperde platte peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 923 kCal
Koolhydraten 105.3 g
Proteins 38.2 g
Fat 38.1 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER