Kerstbubbels met rum en appel

Aperitief en cocktails minder dan 30 min. 1 glas

Ingrediënten

  • schuimwijn 12 cl
  • bruine rum 4 cl
  • appelsap 4 cl
  • appelen 1 schijfjes
  • rietsuiker 1 koffiel.
  • kaneel 1 mespunten
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. Meng de kaneel onder de rietsuiker. Dompel de rand van een fluitglas eerst in een bodempje water en daarna in de kaneelsuiker.
Bereiding (5 min.)
  1. 1 Giet de rum en het appelsap in het fluitglas en vul aan met de goed gekoelde schuimwijn.
  2. 2 Snij het partje appel in heel dunne schijfjes en doe het in een glas.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER