Kip met paprika en asperges

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 1 portie

Ingrediënten

  • kippenborstfilets (diepvries) 35 g
  • witte asperges (diepvries) 50 g
  • rode paprika's 50 g
  • waterkers 3 takjes
  • Griekse pasta (risoni) 40 g
  • plantaardige olie 1 koffiel.
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. - Snij de diepgevroren kippenborstfilet in stukjes.
  3. - Dep de asperges droog en snij in stukjes.
  4. - Snij de paprika in stukjes.
Bereiding (20 minb.)
  1. 1 Kook de pasta samen met de stukjes kip, de asperges en de paprika 20 min. gaar in een bodempje water.
  2. 2 Hak intussen de blaadjes waterkers fijn.
  3. 3 Voeg de olie toe en plet tot een grove puree. Meng er de waterkers onder.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER