Knolselderpuree

Bijgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • knolselders 1
  • groentebouillon 1 blokjes
  • nootmuskaat
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
  • Tip
Voorbereiding
Bereiding
  1. Schil een knolselder en snij in stukken. Besprenkel met citroensap en kook 15 min. gaar in licht gezouten water met een blokje groentebouillon. Zet wat kookvocht opzij en giet af.
  2. Pureer de knolselder en voeg wat kookvocht toe naar smaak. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 60 kCal
Koolhydraten 10 g
Proteins 3.9 g
Fat 0.5 g
Tip

Deze puree is nog lekkerder als u er 2 eetl. ricotta onder mengt.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER