Basiskeuken

Met een goede basis kan iedereen koken! In dit kook- en infoboek bundelen we 150 recepten en 30 technieken uit de basiskeuken. Het is een praktische kookgids waarmee iedereen aan de slag kan en die zowel beginners als gevorderden een houvast biedt in de keuken.

€ 10,95 

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

De basis stap voor stap

In elk hoofdstuk zetten we een ingrediënt in de kijker, zoals vis, eieren, pasta of rijst. We halen er de belangrijkste basistechnieken bij en tonen die stap voor stap, met duidelijke foto’s. Zo ontdekt u bijvoorbeeld hoe u een kip correct versnijdt, wat het geheim is van een geslaagde hollandaisesaus en hoe u een perfecte risotto maakt. Doorheen het kookboek verwijzen we ook naar enkele kookfilmpjes op onze website, waar u alles nog meer in detail kan bekijken. Daarnaast vindt u heel wat praktische info in dit boek, over het gebruik van verse kruiden, het schoonmaken en bewaren van groenten, de verschillende aardappelsoorten en hun bereiding enz. We overlopen ook de inhoud van de ideale voorraadkast en tonen welk keukengerei een doorsnee kok in huis heeft.

150 smakelijke Colruyt-recepten

De basiskeuken zit boordevol smaak en variatie. Met maar liefst 150 recepten kan u naar hartenlust experimenteren. Asperges op z’n Vlaams, vol-au-vent, mosselen marinière of crème brûlée, het zijn stuk voor stuk lekkere basisrecepten, die garant staan voor plezier in de keuken én succes aan tafel.

Klaar en duidelijk

De recepten en technieken worden stap voor stap uitgelegd in eenvoudige keukentaal. Bovendien zijn alle ingrediënten beschikbaar bij Colruyt. Bij elk recept vindt u ook de voedingswaarden, een inspirerende foto en een tip voor een begeleidende drank.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top