Belgische bieren In de keuken én in het glas

110 verrassende recepten met bier en info over 140 Belgische bieren bij Colruyt.

Met dvd: Bier in beeld van a tot z.

In dit kook- en infoboek worden meer dan 100 Belgische bieren in de kijker gezet: van in de keuken tot in het glas. Ontdek meer over de bierstijl, het unieke aroma en de smaak van elk bier en verlekker u aan de vele verrassende recepten met bier! 

€ 10,95

110 originele recepten met bier

In stoofpotjes met vlees of vis is bier al lang een gewaardeerde smaakmaker. Maar het komt ook verrassend lekker uit de hoek in minder vanzelfsprekende gerechten, van aperitiefhapje tot dessert. Laat u verleiden tot een groenteroomsoep met kippenreepjes en een sterk blond bier, of tot chocolademousse met een scheutje abdijbier. Een verrukkelijke combinatie!

140 unieke bierdegustaties met culinaire suggesties

Alle Belgische bieren in dit boek zijn door een onafhankelijke sommelier gedegusteerd. Zijn beschrijvingen van kleur, aroma en smaak vindt u terug in boeiende degustatiecommentaren, aangevuld met culinaire suggesties en praktische info (brouwerij, schenktemperatuur enz.).

Klaar en duidelijk

De recepten in dit boek zijn duidelijk en stap voor stap uitgelegd. Bovendien vindt u alle ingrediënten bij Colruyt en staan bij elk gerecht de voedingswaarden en een inspirerende foto. In de infostukken wordt de rijke geschiedenis van bier voor u uit de doeken gedaan (van trappisten- tot pilsbier).

Dvd: Bier in beeld van a tot z

In de dvd bij dit kook- en infoboek komt u nog meer te weten over de geschiedenis en het brouwproces, én geven twee bierkenners u tips voor een vlotte en gezellige bierdegustatie. Ook bereidingen met bier komen aan bod.

Meer info op uw smartphone

U kan dit boek ook ‘lezen’ met uw smartphone (of tablet-pc), door de QR-codes te scannen die u op verschillende plaatsen in het boek terugvindt. Zo krijgt u nog meer info over de Belgische bieren bij Colruyt. 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top