De smaak van het seizoen

Met ‘De smaak van het seizoen’ kan u het hele jaar door seizoensgebonden koken. We gaan aan de slag met de groenten van het moment en maken er o.a. feestelijke hapjes, lekkere soepen en originele hoofdgerechten mee. In talrijke infopagina’s en enkele kookfilmpjes ontdekt u hoe u deze groenten het best bewaart, schoonmaakt en bereidt. En dankzij de uitneembare groentekalender weet u meteen wanneer ze in seizoen zijn.

€ 8,50

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

Een kookboek met 118 originele recepten, boordevol inspiratie om lekker te eten van lente tot winter.

De lekkerste seizoensgerechten

In dit boek koken we volgens het ritme van de seizoenen. Over 4 delen, van lente tot winter, maakt u kennis met de groenten van het seizoen. We combineren ze met andere ingrediënten tot lekkere, volwaardige gerechten.

Op het menu: koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten met vlees of vis, vegetarische schotels, quiches en maaltijdsalades. Zo kan u bv. proeven van een aspergerisotto met dille, kipfilets met kruidenkorstje en een kleurrijk tomatenslaatje of een vislasagne met schorseneren.

Boordevol tips en info

Tussen de recepten door bekijken we enkele typische seizoensgroenten van dichterbij: van de zomerse tomaat tot de winterse aardpeer. Welke variëteiten zijn er? En hoe bewaren, schoonmaken en bereiden? Door de bijbehorende QR-codes te scannen met uw smartphone of tablet-pc kan u filmpjes bekijken over de groenten, met nog meer info over de bereiding.

Doorheen het kookboek vindt u ook leuke tips en interessante weetjes over de gebruikte ingrediënten. En dankzij de varianten bij de recepten is een gerecht nooit 2 keer hetzelfde.

Klaar en duidelijk

In dit kookboek vindt u geen moeilijke termen of ingewikkelde bereidingswijzen. De recepten worden stap voor stap uitgelegd in eenvoudige keukentaal. Bovendien zijn alle ingrediënten beschikbaar bij Colruyt. Bij elk recept staan ook de voedingswaarden en een inspirerende foto. Daarnaast geven we u telkens een tip voor een begeleidende drank. 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top