Goedgekeurd door kinderen

Alle recepten in dit boek zijn geproefd én goedgekeurd door kinderen (van peuter tot puber). Zo biedt het inspiratie aan mama’s en papa’s voor plezierige tafelmomenten met het hele gezin.

€ 7,41

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

Nieuwe smaken ontdekken

Kinderen lusten meer dan alleen kip met appelmoes. Een dakje van zoete aardappelen boven fijne gevogeltereepjes, dikkopjes van vis in een lekkere groene soep of knapperige kroketjes boordevol groenten … Met de recepten in dit boek ontdekken ze zeker nieuwe smaken en ingrediënten.

Aan de ontbijttafel, in de lunchbox of op een kinderfeestje

‘Goedgekeurd door kinderen’ geeft u de hele dag door inspiratie. Serveer eens een ochtendpita met appel of stop een piratenbrochette in de lunchbox. Als tussendoortje kan u pannenkoekjes met verse kaas maken. En wanneer het feest is, mag het allemaal nog wat origineler. Verras de feestvarkentjes met een Kids mojito, minipizza’s die op spinnenwebben lijken of een duizendpoot­taart met soesjes.

Kokkerellen met kinderen

Door samen met mama of papa aan de slag te gaan in de keuken leren kinderen nieuwe ingrediënten en smaken kennen. Bovendien krijgen ze zo meer zin om van ‘hun’ gerechten te proeven. Daarom geven we u heel wat tips over hoe uw kind kan helpen bij sommige bereidingen.

Klaar en duidelijk

Wie kinderen heeft, heeft meestal weinig tijd om te koken. De recepten in dit boek zijn dan ook eenvoudig en snel klaar. Bovendien zijn ze allemaal duidelijk en stap voor stap uitgelegd. U vindt alle ingrediënten bij Colruyt en bij elk gerecht staan de voedingswaarde en een inspirerende foto.

Interessant en praktisch

Ontdek tussen de recepten door de vele tips over evenwichtige voeding, ideetjes voor een speelse presentatie en lekkere receptvarianten voor extra inspiratie. Voor de mama’s en papa’s geven we telkens een tip voor bijpassende wijnen of bieren. Verder vindt u alles makkelijk terug dankzij de inhoudstafel, de trefwoordenindex en de drankenindex. 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top