Koken met 5 ingrediënten

Om lekker te koken hebt u geen waslijst aan ingrediënten nodig. Minder ingrediënten betekent minder boodschappen, minder voorbereiding en meer tijd om te genieten van de pure smaak van uw gerecht. In dit kookboek vindt u 99 volwaardige recepten met telkens maar 5 ingrediënten, onderverdeeld in 5 leuke thema’s. Koken was nog nooit zo heerlijk eenvoudig. Nu te koop in uw Colruyt-winkel. 

€ 9,50

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

99 originele Colruyt-recepten met een handvol ingrediënten

5 ingrediënten, 1 gerecht

Een koninginnenhapje, een lamscurry of een moussaka: om lekker te koken hebt u geen waslijst aan ingrediënten nodig. Minder ingrediënten betekent minder boodschappen, minder voorbereiding en meer tijd om te genieten van de pure smaak van uw gerecht. In dit kookboek schotelen we u 99 volwaardige recepten voor, telkens met maar 5 ingrediënten.

Verrassend veelzijdig

Dit boek is opgebouwd rond 5 leuke thema’s. We beginnen met een reeks snelle recepten, die klaar zijn in 30 minuten. Geen tijd om boodschappen te doen? Ga dan aan de slag met ingrediënten die u altijd in huis hebt. Denk maar aan een minestrone met witte bonen en pesto. Met 5 ingrediënten maakt u in een handomdraai ook heerlijke ovengerechten. U kan ze vooraf klaarmaken en op het moment zelf doet de oven het werk. Verder onthullen we enkele slimme trucjes en geheime ingrediënten om makkelijk een gerecht te maken waar iedereen versteld van staat. Maak uw risotto bijvoorbeeld in de oven of gebruik een wrap als pizzabodem. Tot slot koken we voor gasten. Dat mag wat specialer zijn, zoals kwartelfilets met gegrilde asperges. Ook dat lukt met maar een handvol ingrediënten.

Klaar en duidelijk

Al onze recepten worden stap voor stap uitgelegd in eenvoudige keukentaal. Bovendien vindt u alle ingrediënten bij Colruyt. Bij elk recept staan ook de voedingswaarden, een inspirerende foto en tips voor een begeleidende drank.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top