back to top

Lekkere Hapjes

Met een gezellig hapjesbuffet trakteert u uw gasten op urenlang ongedwongen eetplezier. In 'Lekkere Hapjes' maakt u kennis met de hapjeskeuken in 130 eenvoudig te bereiden gerechtjes: tapas, mezze, minigerechtjes en desserthapjes.

€ 7,41

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

Tapas en mezze

Met de typische mezze- en tapashapjes haalt u de zomerse vakantiesfeer in huis. Een voorsmaakje: chorizo met appeltjes, baba ganoush, kruidige gehaktballetjes, scampivlinders in een sherrysausje, visreepjes in een saffraankorstje enz.

Fijne en feestelijke minigerechtjes

Ook feestelijke glaasjes, bordjes, lepeltjes en soepjes vindt u terug in dit boek. Verras uw gasten met bv. een lepeltje met eend en mango, venkel-appelshake met garnalen, een glaasje van rivierkreeftjes en kaas of oesterzwammen met noten en truffelolie.

Zelfs desserthapjes

Verwen uzelf en uw gasten met de heerlijke tiramisu met speculaas en advocaat of mangomousse met pistachekruimeltjes. Met deze succesvolle desserthapjes sluit u uw hapjesavond spectaculair af.

Klaar en duidelijk

Alle recepten zijn duidelijk, snel klaar en begeleiden u stap voor stap. U vindt alle ingrediënten bij Colruyt en elk recept wordt geïllustreerd met een mooie kleurenfoto. Bovendien leest u welke wijn u best serveert bij uw hapjesbuffet.

Interessant en praktisch

Tussen de recepten door vindt u handige weetjes en lekkere varianten voor extra inspiratie. U vindt alles makkelijk terug dankzij de uitgebreide alfabetische trefwoordenindex en de inhoudstafel met recepten. 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

MyColruyt

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Lagere prijs gezien?

Bel de Rode Telefoon op 02 345 2345

Geef het door via mail