Onder vrienden

In dit boek uit de reeks ‘Watertanden’ vindt u inspiratie voor uw etentjes met vrienden en familie, van aperitief tot dessert. Het sleutelwoord: gezelligheid!

€ 7,41

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

Sfeervolle hapjes

Begin de avond met trendy hapjes en een bijpassend aperitief: cava met een Italiaanse toets, minigratin Neptunus, nacho’s met cheddar en guacamole … Zo brengt u de sfeer er meteen in, terwijl het hoofdgerecht in de oven zit. Of maak er een hapjesbuffet van, ideaal om samen te eten zonder aan tafel te moeten.

Vooraf klaar

Zodra uw gasten aankomen, blijft u liever bij hen dan bij uw kookpotten. Daarom vindt u in dit kookboek tal van recepten die u op voorhand kan klaarmaken. U hoeft ze alleen nog op te warmen of af te werken tijdens het aperitief.

Samen kokkerellen

Wat is er gezelliger dan kokkerellen aan tafel? Verras uw vrienden of familie met een originele steengrill, raclette, fondue … Of duik samen met hen de keuken in om een heerlijke maaltijd klaar te maken en er daarna van te genieten.

Klaar en duidelijk

Alle recepten worden duidelijk en stap voor stap uitgelegd. U vindt alle ingrediënten bij Colruyt en bij elk gerecht staan de voedingswaarde en een inspirerende foto. Bovendien leest u telkens welke wijn of welk bier u er het best bij serveert.

Interessant en praktisch

Ontdek tussen de recepten door de vele praktische tips en lekkere varianten voor extra inspiratie. Ook de kinderen in het gezelschap worden niet vergeten. Een leuk icoontje duidt de gerechten aan die ze vast lekker vinden. Verder vindt u alles makkelijk terug dankzij de inhoudstafel, de uitgebreide alfabetische trefwoordenindex en de wijnindex. 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top