Pasta & pizza

Dit kookboek bundelt 68 heerlijke pastagerechten en 31 verrassende pizzarecepten. De Italiaanse keuken komt ruimschoots aan bod, maar we laten u ook proeven van Aziatische noedelgerechten. En ook bij de pizza's vindt u meer dan alleen de bekende klassiekers. Doordeweeks, feestelijk, traditioneel of exotisch: 'Pasta & pizza' biedt u gerechten voor elke gelegenheid. 

€ 8,50

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

Van klassiek tot origineel

In dit kookboek ontdekt u pasta in al zijn vormen: frisse pastasalades, noedelsoepen, zuiderse pasta's met saus, klassieke ovenschotels en Aziatische noedelgerechten. Wat dacht u van een farfallesalade met geroosterde artisjok en zomergroenten, een conchiglioni al forno met kip en paprika of een Japanse noedelsoep met boschampignons en rammenas?

Ontdek ook onze verrassende pizzagerechten, met mediterrane ingrediënten, exotische smaken en aparte combinaties. Een typisch Italiaanse pizza met parmaham, mozzarella en rucola of een originele auberginepizza met sardientjes en citroen-basilicumolie: in 'Pasta & pizza' vindt u het allemaal!

Overzichtelijk en informatief

In dit kookboek leggen we u stap voor stap uit hoe u zelf pasta- en pizzadeeg maakt. U vindt er ook een QR-code, waarmee u het bijbehorende kookfilmpje op uw smartphone of tablet-pc kan bekijken.

Tussen de recepten door vindt u interessante weetjes over de gebruikte ingrediënten. We geven ook varianten op de recepten, zoals een alternatief ingrediënt of een andere bereidingswijze. En de slimme kooktips in dit boek helpen u om overgebleven ingrediënten zo veel mogelijk op te gebruiken.

Klaar en duidelijk

De recepten worden duidelijk uitgelegd in eenvoudige keukentaal. Bovendien vindt u alle ingrediënten bij Colruyt. Bij elk recept staan ook de voedingswaarden en een inspirerende foto. Daarnaast geven we u telkens een tip voor een begeleidende drank. 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top