Smakelijk 5

Meer dan 300 Colruyt-recepten, van aperitief tot dessert: deze 'Smakelijk' is een echte bron van inspiratie. U vindt er een pak ideeën om elke dag snel een lekker gerecht op tafel te zetten. En tijdens uw feesten of etentjes oogst u zeker succes met de originele, en tegelijk makkelijke recepten uit dit boek. 

€ 14,85

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

Duidelijk en makkelijk, altijd succes

Alle recepten zijn eenvoudig en worden stap voor stap uitgelegd in makkelijke keukentermen. Vaak kan u ze grotendeels vooraf klaarmaken. Dat is handig als u weinig tijd hebt op het moment zelf. En wanneer u gasten ontvangt, kan u op die manier meer bij hen blijven.
U vindt alle ingrediënten bij Colruyt en bij elk gerecht staan de voedingswaarden en een inspirerende foto. Bovendien stellen we u telkens een begeleidende wijn of bijpassend bier voor.

Tips om slim te koken

Maar liefst 74 slimme kooktips helpen u om de ingrediënten zo veel mogelijk op te gebruiken. Hebt u voor een van de recepten maar een paar lepels mascarpone nodig? Dan ontdekt u in enkele tips wat u met de rest van het potje kan doen. Zo gaat er niets verloren: da's slim én budgetvriendelijk. Daarnaast vindt u ook andere keukentips, vele receptvarianten en leuke weetjes.

Videorecepten op uw smartphone

Wil u zelf eens zien hoe een bepaald gerecht gemaakt wordt? Dat kan! Bij 35 recepten staat een QR-code waarmee u de filmpjes op uw smartphone of tablet-pc kan bekijken. 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top