Wild en gevogelte

Alle soorten wild en gevogelte die u bij Colruyt vindt komen in dit boeiende kook- en infoboek aan bod: de verschillende soorten kip, kalkoen, parelhoen, fazant, hinde enz. Bij elke soort vindt u achtergrondinformatie, kooktips en natuurlijk heerlijke recepten!

€ 10,95

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

Meer weten over wild en gevogelte ...

Maak kennis met alle wild en gevogelte dat u bij Colruyt vindt. U leest hoe u het vlees het best bereidt, maar u komt ook interessante informatie te weten. Weet u bv. welk dier het kleinste is onder het pluimvee of wat een 'achtender' is?

... en over de voedingswaarde

Bij alle soorten gevogelte en wild vindt u de voedingswaarde. Bovendien gaan we er nog eens dieper op in. Zo krijgt u een antwoord op vragen als 'wat zijn koolhydraten', 'welke soorten vetten zijn er' of 'wat is het belang van eiwitten'. En om het plaatje compleet te maken, vindt u voor het eerst ook bij elk recept de voedingswaarde.

114 heerlijke recepten

In dit boek krijgt u zowel basisbereidingen, klassiekers als originele culinaire hoogstandjes voorgeschoteld. Met kip maakt u bv. een traditionele braadkip in de oven, een klassieke Gentse waterzooi of een opgevulde kip in een yoghurtjasje. Of wat dacht u van een kwartelslaatje met waterkerscoulis, everzwijngebraad met uien-sinaaskonfijt, gemarineerd hindegebraad met herfstgratin of gewokte kippenreepjes met kastanjechampignons.

Klaar en duidelijk

Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd in klare keukentaal. U vindt alle ingrediënten bij Colruyt en elk recept wordt geïllustreerd met een mooie kleurenfoto. Bij elk recept krijgt u bovendien wijnadvies. Tussen de recepten ontdekt u heel wat culinaire tips en varianten. En dankzij de alfabetische trefwoordenindex vindt u die makkelijk terug.

Kook-dvd met de basiskeuken

Een hele kip versnijden, zelf kippenbouillon maken, een hazenrug fileren enz. Het gaat allemaal een stuk makkelijker als u met eigen ogen ziet hoe het moet. In dit boek zit een handige kook-dvd met basisbereidingen, versnijdingen, culinaire tips enz. 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top