Barbecue

Tips om veilig te barbecueën

 

Hygiëne en voedselveiligheid

 

Barbecueën: met houtskool, gas of elektriciteit

Een houtskoolbarbecue aansteken

 

De temperatuur van uw barbecue regelen

 

Steekvlammen vermijden

 

Hoe zorgt u voor een geurig barbecue-aroma?

 

Grillen op de barbecue

 

Direct of indirect grillen?

 

Hoe lang bakt u uw vlees?

 

Roken op de barbecue

 

Barbecue schoonmaken

 

Tips voor brochettes

Barbecuemarinades

 

Groenten op de barbecue

 

Vis en schaaldieren op de barbecue

 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top