Maak kennis met het Colruyt-Kookteam

Een passie voor koken. Dat is wat we delen met elkaar en met jullie. Daarom inspireren we jullie op onze Facebook-pagina met heerlijke recepten en tips. En natuurlijk horen we graag wat jullie ervan vinden. Ook jullie suggesties zijn altijd welkom. Maar eerst iets meer over onszelf …

Valérie

Ik ben Valérie, mama van drie tieners. Mijn passie voor koken is begonnen in mijn studententijd tijdens een weekendjob. En kijk, wat ooit een hobby was, is uitgegroeid tot een volwaardige job die ik al sinds 2004 met veel plezier doe.

Ik experimenteer graag in de keuken en probeer altijd nieuwe gerechtjes of ideeën te vinden. Ik volg de nieuwste trends dus op de voet, maar ik hou ook altijd rekening met de seizoenen. Want er gaat niks boven de heerlijke smaak van seizoensproducten! Koken moet voor mij een plezier zijn en vooral iets waar je samen van kan genieten.

Sophie

Hallo, ik ben Sophie, mama van Mats en Ella. Ik ben nu al enkele jaren bij het kookteam van Colruyt. Het is een heel gevarieerde job: ik stel weekmenu’s samen, bedenk recepten, werk mee aan de kookboeken. Ik beantwoord ook vragen van klanten, jullie dus. Het is heel fijn om zoveel leuke reacties te krijgen, daar doen we het uiteindelijk voor!

Ik vind het geweldig om dag in dag uit met koken bezig te zijn. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar zuiders koken. Dan droom ik altijd een beetje weg als ik achter mijn kookpotten sta. Dus ik probeer zo veel mogelijk dat warme gevoel van de zuiderzon op mijn bord te brengen. Magnifico!

Sophie

Ik ben Sophie, dochter van een Belgische mama en een Italiaanse papa. Ons gezin draaide rond lekker eten. Ik groeide dan ook op in een Italiaans restaurant. Als kind mocht ik met mijn oma op het veld vijgen plukken, kappertjes en tomaten oogsten en zelf pasta maken. Sindsdien droomde ik ervan om zelf recepten te schrijven.

Na mijn studies ben ik in het restaurant van mijn ouders aan de slag gegaan als kok. Toen ze met pensioen gingen, heb ik mijn eigen zaak geopend. Maar mijn droom om zelf recepten te bedenken en te delen, voerde mij uiteindelijk naar het kookteam van Colruyt. Want mensen inspireren om heerlijk en puur te koken, proeven en eten … dat is mijn grootste passie.

Laura

Hallo, mijn naam is Laura, mama van Miel en Flora. Ik ontdekte mijn feeling voor koken toen ik op kot zat. Na mijn studies sociaal werk volgde ik dan ook een koksopleiding. Sindsdien heeft de kookmicrobe mij niet meer losgelaten. Dag en nacht ben ik op zoek naar lekkere smakencombinaties. Ik hou vooral van pure producten en groenten en fruit van het seizoen. Koken doe ik vooral vanuit mijn buikgevoel. Een recept kan een handige inspiratiebron zijn, maar ik durf het soms ook los te laten en te experimenteren.

Gezond en gevarieerd koken tijdens drukke dagen blijft natuurlijk een uitdaging. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik via het kookteam van Colruyt mensen kan inspireren en motiveren om lekker en gezond te koken. Want samen lekker eten brengt mensen altijd dichter bij elkaar.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER