Wild

Haas

Mals en krachtig vlees

Hazenvlees is fijn en mals met een krachtige en typische smaak.

Het wordt rood tot rosé gegeten.

Vanaf 15 oktober verkrijgbaar in je Colruyt-winkel.

Combineer haas klassiek met mosterd en een zoete garnituur, of probeer het met witloof en knolselder.

Sophie, kookteam Lekker Koken

Baktijden

  • Hazenrug (diepvries)
    Laat oppervlakkig ontdooien en dep droog. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak aan alle kanten goudbruin. Laat nog 10 min. verder garen op een zacht vuur.
  • Hazenrugfilet (diepvries)
    Laat volledig ontdooien en dep droog. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de filets aan alle kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 8 à 10 min. verder garen. Kruid met peper en zout.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER