Wild

Wild bij Colruyt

Uitstekende kwaliteit, altijd vers

We doen er alles aan om zoveel mogelijk Belgisch wild aan te bieden. Dat wild komt uit de Ardennen en de Gaumestreek. We werken er samen met gespecialiseerde leveranciers die in nauw contact staan met de jachtorganisaties.

Het aanbod Belgisch wild is natuurlijk afhankelijk van de resultaten van de jacht. Daarom vullen we het indien nodig aan met wild uit andere Europese landen. Uiteraard voldoet ook al dat wild aan de strikte kwaliteitsgaranties. Onze leveranciers voorzien er ter plaatse audits om de kwaliteit van het vlees te controleren.

Hierdoor kunnen we je een uitstekende kwaliteit en een optimale versheid garanderen.

Al ons verse wild is bovendien gejaagd wild. Daardoor is het lekker mals en donker van kleur, en zit het boordevol pure wildsmaak.

Strenge kwaliteitseisen

Van bij de jacht tot in de beenhouwerij zorgen we voor een optimale traceerbaarheid, versheid en hygiëne.

Tijdens het volledige traject respecteren we de koudeketting: zowel tijdens het transport als bij het versnijden volgen we de temperatuur op de voet.

Bij het versnijden van het vlees door echte vakmensen maakt onze aankoper een strenge selectie van de mooiste stukken.

Je beenhouwer staat voor je klaar!

Wil je meer weten over de smaak van hert of everzwijn? Zoek je baktijden of praktisch advies over de bereiding van haas of fazant? Vraag ernaar bij je Colruyt-beenhouwer! Hij of zij is ook opgeleid om je bij te staan tijdens het wildseizoen en helpt je met veel plezier verder.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER