Kramiekcroque met ham en peer

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 4 stuks

Ingrediënten

  • zwartewoudham (versmarkt) 4 sneetjes
  • peren 1
  • verse kaas (roomkaas) 6 eetl.
  • kramiek 8 sneetjes
  • vloeibare honing 4 koffiel.
  • olijfolie 1 eetl.
  • Voorbereiding
  • Tip
Voorbereiding
Bereiding (20 min.)
  1. Snij de geschilde peer in dunne plakjes. Besmeer 4 sneetjes kramiek met de roomkaas en verdeel er de
  2. zwartewoudham, de plakjes peer en de honing over.
  3. Bedek telkens met een tweede sneetje kramiek. Bestrijk
  4. de bovenste sneetjes met de olijfolie en leg de croques op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Tip

Liever vegetarisch? Laat de ham weg en vervang de honing door Luikse siroop voor extra smaak.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER