Krokante burger met avocado en feta

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • zeewierburgers (versmarkt) 4
  • broodjes ‘Pane Italiano’ (diepvries) 4
  • rucola 40 g
  • avocado's 1
  • rode uien 1
  • feta (blok) 40 g
  • olijfolie 2 eetl.
  • zwarte peper (molen)
  • zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
  3. - Snij de rode ui in fijne ringen.
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
  2. 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de rode ui lichtbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.
  3. 3 Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de zeewierburgers 3 min. aan elke kant.
  4. 4 Snij intussen de avocado in plakjes.
  5. 5 Snij de broodjes open en beleg de onderste helft met de helft van de rucola. Leg er een zeewierburger op en werk af met rode ui en plakjes avocado. Kruid met zwarte peper en zout en verkruimel er de feta over. Bedek met de bovenste helft. Serveer met de rest van de rucola.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 520 kCal
Koolhydraten 35.9 g
Vezels 16.8 g
Vetten 32.7 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER