Linguinesalade met kervelvinaigrette

Bijgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • linguine 400 g
  • komkommers 1
  • jonagoldappelen 1
  • olijfolie 1 eetl.
  • Voor de kervelvinaigrette:
  • kervel (diepvries) 0.5 bolletjes
  • olijfolie 6 eetl.
  • dragonazijn 2 eetl.
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (15 min.)
  1. 1 Kook de linguine in een ruime hoeveelheid lichtgezouten water waaraan u 1 eetl. olijfolie toevoegt (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  2. 2 Bereid ondertussen de vinaigrette: meng 6 eetl. olijfolie, de dragonazijn en de ontdooide kervel. Kruid met peper en zout.
  3. 3 Snij de komkommer in schijfjes. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snij in blokjes. Meng alles onder de linguine.
  4. 4 Overgiet met de vinaigrette en meng voorzichtig dooreen.
Afwerking

Versier eventueel met wat pistachenoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 530 kCal
Koolhydraten 76.2 g
Vezels 13.3 g
Vetten 19 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER