Minitomaatjes met sardinepuree

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 20 hapjes

Ingrediënten

  • minitrostomaatjes 20
  • limoenen 0.5
  • koriander (vers) 20 blaadjes
  • sardines in olijfolie (blik) 70 g
  • ontpitte zwarte olijven (blik) 50 g
  • ansjovisfilets in olijfolie (blik) 4
  • kappertjes 1 eetl.
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Laat de sardines uitlekken en verwijder eventuele graatjes. Laat ook de ansjovis uitlekken en spoel er eventueel het zout af.
  2. 2 Snij de hoedjes van de minitrostomaten en hol ze uit met een klein lepeltje of een meloenschepje.
  3. 3 Mix de sardines met het limoensap, de olijven, de ansjovis en de kappertjes.
  4. 4 Vul de tomaatjes met de sardinepuree en versier met een blaadje koriander.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 15 kCal
Koolhydraten 0.4 g
Proteins 1.2 g
Fat 1 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER