Noedelwok met krokante veggieballetjes

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • vegetarische nuggets (versmarkt) 180 g
  • champignons 500 g
  • wokmix Oriental (versmarkt) 400 g
  • woknoedels 300 g
  • woksaus 2 dl
  • arachideolie 4 eetl.
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
  • Tip
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. Snij de champignons in 4.
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de champignons goudbruin op een hoog vuur.
  2. 2 Voeg de wokmix toe en roerbak nog 7 min. tot de groenten beetgaar zijn.
  3. 3 Verhit intussen 3 eetl. arachideolie in een braadpan en bak de nuggets 10 min. goudbruin op een zacht vuur.
  4. 4 Voeg de woksaus en de woknoedels toe aan de groenten en verwarm 5 min. Meng voorzichtig.
Afwerking

Serveer de krokante nuggets en de gewokte noedels en groenten in diepe kommen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 466 kCal
Koolhydraten 57.2 g
Vezels 16.6 g
Vetten 17.6 g
Tip

Baby eet mee

Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby.

+ 6 maand
Bereiding (15 min.)

1 Snij 100 g champignons in stukjes.
2 Kook de stukjes champignons en 50 g woknoedels 10 min. gaar in een bodempje water.
3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER